Schoonheidsbehandelingen

Schoonheidsbehandelingen

Al onze behandelingen hebben een bepaald effect. Soms met nadruk op ontspanning, andere meer voor huidverbetering.
De gezichtsbehandelingen worden gegeven met ons huismerk Nouvital of met Art Deco.

Er zijn diverse mogelijkheden. Zo is er een halfuursbehandeling mogelijk, of een luxe anti-aging. We hebben een zeer gevarieerd aanbod. Laat u zich door de specialiste adviseren, welke behandeling voor u het beste geschikt is.

 • Schoonheidsbehandeling

  Schoonheidsbehandelingmeer.. 1:30 € 51,50Reserveren
  Basisbehandeling voor elke huid. We beginnen met huidanalyse, gevolgd door reinigen, desgewenst epileren, stoombad, verwijderen onzuiverheden ,ontspannen massage met voor u speciaal gemaakte aromatische olie, masker, dag- of nachtverzorging.
  Duobehandeling. U wordt in een ruimte samen met een vriend of vriendin behandeld. U krijgt €2,50 korting per behandeling.
  Bent u 65+? Dan krijgt u ook €2,50 korting
   
  Pollution Peel Off behandeling 1:30 € 55,00Reserveren
  Anti Age Snow Algae 1:30 € 57,50Reserveren
  Combinatiebehandeling schoonheidsbehandeling met pedicuremeer.. 1:30 € 68,95Reserveren
  Combinatiebehandeling met pedicure.
  Terwijl u een gezichtsbehandeling krijgt, worden uw voeten gepedicuurd. U krijgt een korting van €9,50. U kunt elke behandeling combineren met een pedicure.
  Reinigingsbehandelingmeer.. 1:00 € 35,95Reserveren
  Korte behandeling gericht op dieptereiniging. Gezichtsreiniging, peeling, stoombad, verwijderen onzuiverheden, masker, dag- of nachtverzorging.
  Combinatie reinigingsbehandeling en pedicure  1:00 € 60,00Reserveren
  Bio-Peelingmeer.. 1:00 € 79,50Reserveren
  De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) - de unieke biologische peeling van Neoderma - is ontwikkeld door een dermatoloog/kosmetoloog en gebaseerd op een combinatie van algen, puur natuurlijke planteningrediënten en essentiële oliën. Deze kruidenpeeling is niet agressief. Dus geen vervelling, geen rode huid en geen pijn. Voordelen: u hoeft niet thuis te blijven en u kunt zich gewoon opmaken. De Neoderma Chinese Kruidenpeeling/Bio-Peeling bevordert de celvernieuwing, de productie van collageen en elastine en normaliseert de immuniteit en alle functies van de huid.
  De Neoderma Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor vrouwen als mannen, voor gezicht en lichaam. Zelfs voor de donker getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door, ook in de zomermaanden. De Bio-Peeling (Chinese kruidenpeeling) behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.
  Bio Peeling kuur (3 keer) meer.. 1:00 € 207,00Reserveren
  Het beste resultaat verkrijgt u door de Bio Peeling in korte tijd meerdere malen uit te voeren.
  Tussen de 4 en 7 dagen mag u de volgende behandeling boeken, zodat u binnen 3 weken de kuur heeft afgerond.
  Hierbij geldt een korting als u drie behandelingen tegelijkertijd boekt. 
  Cosmetische gezichtsverzorging voor de manmeer.. 1:30 € 48,50Reserveren
  Schoonheidsbehandeling speciaal gericht op de mannenhuid. Met de aparte verzorgingsproducten van onze mannen-lijn zorgen we dat de huid weer een fris en stralende uitstraling krijgt. 
  Anti-agingmeer.. 1:30 € 60,50Reserveren
  Schoonheidsbehandeling speciaal gericht op de ouder wordende, verslapte huid die een extraatje nodig heeft.
  Met een serum met ceramide en elastine voor een verbeterde vochtigheidsgraad en versteviging. Masker onder warme paraffine en een speciale liftende massage van het gelaat.
  Phytocell speciaalmeer.. 1:30 € 66,95Reserveren
  Deze schoonheidsbehandeling is op basis van appelstamcellen. Deze phytocell-bestanddelen zijn plantaardige stamcellen, die in staat zijn tot huidvernieuwing.
  Met ons serum, de speciale massagegel met vitamine A en E en een phytocell-masker onder warme paraffine zorgt dit voor een sterk anti-aging effect. Na deze behandeling ziet u er jonger, strakker en gladder uit.
  Acnébehandeling voor het gelaat 1:00 € 38,95Reserveren
  Bindweefselmassagemeer.. 0:45 € 45,00Reserveren

  Bindweefsel kuur 3 keer  0:45 € 105,00Reserveren
  Skin Peeler behandelingmeer.. 1:00 € 68,50Reserveren
  Door middel van kristallen wordt de bovenste dode huidlaag verwijderd en komt er een mooie frisse huidlaag naar boven. Deze behandeling is vooral gericht op littekens maar ook tegen oppervlakkige rimpels. 
  Mini Skin Peeler Behandelingmeer.. 0:45 € 50,00Reserveren
  Verkorte versie van de micro-dermabrasie behandeling. 
  Kinderfeestje (prijs p.p)meer.. 1:30 € 13,75Reserveren
  Kinderfeestje voor maximaal 6 kinderen. 
  De kinderen krijgen een kijkje in de salon. Ze mogen elkaar zelf behandelen onder toeziend oog van de schoonheidsspecialistes. Ze leren wat het vak inhoudt en mogen bij elkaar onder andere zelf een reiniging doen en een masker aanbrengen.
  Daarna leren ze bij elkaar een handmassage uit te voeren. De meiden krijgen nog een lichte dagmake up en desgewenst worden de nagels gelakt. 
 • Schoonheidsbehandelingen Artdeco

  Caviar Treatments Intense Liftmeer.. 1:15 € 80,00Reserveren
  Deze Caviar behandeling is de meest luxe behandeling die u kunt boeken. Heeft een sterke anti-age werking en zorgt voor totale verzorging van gelaat, hals en decolleté.  
  Caviar Treatments Mimo Liftmeer.. 1:15 € 70,00Reserveren
  Zoals de anti-agingbehandeling, maar nu met extra collageenvliezen op de mimische spieren.
  Caviar Treatments Anti-Agingmeer.. 1:00 € 60,00Reserveren
  Exclusieve Caviar Anti-Aging behandeling met direct voelbaar en zichtbaar effect, ook bij een veeleisende huid.
  Dit is vooral te danken aan het kostbaar extract van Caviar. De behandelingen geven werkelijk een verbazingwekkend effect, vooral wanneer dit wordt gecombineerd met de dagelijkse thuisverzorging. U kunt afhankelijk van wat uw huid nodig heeft genieten van een luxe behandeling. De Anti-aging heeft een liftend masker en een hals/decolletémasker.
  Brightening intensiviteit 1meer.. 0:45 € 50,00Reserveren
  Gezichtsbehandeling voor beginnende pigmentvlekken.
  In deze behandeling wordt gewerkt met een Enzymatische peeling. Dit zorgt voor een verfijning van het huidbeeld.
  Vervolgens wordt het Brightening Perfecting Concentrate aangebracht. Dit bevat onder andere vitamine C en salicylzuur voor een spectaculair resulaat. Reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat in de diepte is een kuur van 4 tot 8 behandelingen nodig.
  Brightening intensiviteit 2meer.. 1:00 € 65,00Reserveren
  Gezichtsbehandeling voor anti-aging en pigment vlekken.
  In deze behandeling wordt gewerkt met een Enzymatische peeling en met Fruitzuren. Deze zorgen voor een verfijning van het huidbeeld.
  Vervolgens wordt het Brightening perfecting concentrate aangebracht. Dit bevat onder andere vitamine C en Salicylzuur voor een spectaculair resulaat. Reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat in de diepte is een kuur van 4 tot 8 behandelingen nodig.
  Brightening intensiteit 1 plusmeer.. 1:15 € 70,00Reserveren
  Gezichtsbehandeling voor plaatselijke pigment vlekken.
  In deze behandeling wordt gewerkt met een Enzymatische peeling. Deze zorgt voor een verfijning van het huidbeeld.
  Vervolgens wordt het Brightening perfecting concentrate aangebracht. Dit bevat onder andere vitamine C en Salicylzuur. Voor een spectaculair resulaat wordt er ook gebruik gemaakt van Skin perfecting patches.  Reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat in de diepte is een kuur van 4 tot 8 behandelingen nodig.
  Brightening intensiteit 2 plusmeer.. 1:30 € 85,00Reserveren
  Gezichtsbehandeling voor anti-aging en pigment vlekken.
  In deze behandeling wordt gewerkt met een Enzymatische peeling en met fruitzuren. Deze zorgen voor een verfijning van het huidbeeld.
  Vervolgens wordt het Brightening perfecting concentrate aangebracht. Dit bevat onder andere vitamine C en Salicylzuur. Voor een spectaculair resulaat wordt er ook gebruik gemaakt van Skin perfecting patches. Reeds zichtbaar na de eerste behandeling. Voor een optimaal resultaat in de diepte is een kuur van 4 tot 8 behandelingen nodig.
  Art deco Skin Yoga behandelingmeer.. 1:30 € 52,95Reserveren
  Artdeco behandeling op basis van actieve zuurstof en tropische vruchten voor een sterk anti-aging effect. 

  Hyaluronic Power Treatmentmeer.. 1:30 € 58,50Reserveren
  Artdeco behandeling gericht op de extreem vochtarme huid. Door middel van hyaluronzuur wordt de huid intens gevoed en krijgt deze een anti-age behandeling en vochtbehandeling in één. 

Schoonheidssalon Anneke Takes


Balthasarschans 9
2728 EP Zoetermeer

079 341 43 05
info@anneketakes.nl

Openingstijden


Maandag 9:00 22:00
Dinsdag 9:00 22:00
Woensdag 9:00 22:00
Donderdag 9:00 17:30
Vrijdag 9:00 22:00
Zaterdag 9:00 14:00
Zondag Gesloten