Hoe verwissel ik een band

Autobanden Valkenswaard

Weten hoe je een band verwisselt duurt niet zo lang – het is niet moeilijk als je er maar de tijd voor neemt en het juiste gereedschap hebt.

U moet al een set gereedschappen bij de hand hebben, zoals een bandenlichter, bandenlichter Baby, bandenmeter, bandenpomp, bandenlichterreiniger, papieren handdoeken, een krik en een krikstandaard.

1.Jezelf wapenen met het juiste gereedschap.Je hebt het gereedschap al – gebruik het dan ook. Ze zijn gemakkelijk te verkrijgen en betaalbaar.

Maar zorg ervoor dat je het bandenijzer en de bandenmeter hebt. Je auto zal op het houten blok van Hershey worden gezet en op veren worden verhoogd.

Terwijl je de auto optilt, gebruik je het bandenijzer om de bouten op de wielen aan te draaien. bead lock zal je helpen om de band te vormen. Als de bouten los zitten, gewoon bijstellen met behulp van het bandenijzer.

2. Een band verwijderenDit is gewoon een mooie manier om te zeggen dat je de band eraf kunt halen. Om de bead lock te verwijderen, draai je gewoon de wartels los zoals op de foto.

U moet de oude band wegleggen en de bouten eruit halen. Maar vergeet niet de reserveband te plaatsen!

3. Rijden met een lekke bandU moet heel voorzichtig zijn als chauffeur in deze tijd van het jaar. Degene die dit laat doen, mag trots zijn dat hij goed voor zijn auto heeft gezorgd.

Het is een heel goed idee als je ooit op een roadtrip gaat met iemand die al weet hoe je een band verwisselt.° Moeten jullie niet stoppen nadat je bij de kruidenier bent aangekomen en je gereedschap en benodigdheden bij elkaar zoeken. Haal je platte-ans-vinger door de ene na de andere band. En vergeet niet om de band ook te verwisselen.

Nu u weet hoe u een band moet verwisselen, zult u nooit meer stranden.° Het is onhandig en oncomfortabel, maar het is een klein ongemak vergeleken met wat er kan gebeuren als u het niet doet. Denk aan uw banden als permanente persoonlijke delers.° Het hebben van een reserveset wielen over de reserveband is beter dan helemaal geen.° Houd altijd uw onderhoudslogboeken bij de hand.° Hetzelfde geldt voor olie, gas en andere motorvloeistoffen.° Zorg ervoor dat u een mobiele telefoon en het nummer van de bandenwinkel hebt in geval van nood.° Wees veilig en heb een geweldige rij- / verlieservaring.

Zorg ervoor dat u de bandenspanning ten minste eenmaal per maand controleert. De bandenwinkel zal u ongeveer drie dollar per gallon aanrekenen als u ze controleert wanneer ze koud zijn.

Zorg er ook voor dat uw banden altijd over opgepompt zijn. Dat geeft u een voordeel van ongeveer 7% per gallon. Kijk bij tips en bandenreparatie voor nieuwe banden. Op die manier kunt u over een lange periode geld besparen.

Nu dat uw auto veilig is en geweldig loopt, geef uw wielen een check-up elke zes maanden en elke 10.000 mijl. Het proces is niet moeilijk als je erover hebt gelezen. Zorg er gewoon voor dat u uw lokale auto service, een reparatiewerkplaats die vertrouwd zijn met uw model en merk van de auto, en ouderwetse zorg te betrekken. Het volgen van deze tips zal de kilometerstand die u krijgt op die banden en uw leven optimaliseren.

Navigation