Rijinstructeurs opleiding

Onze school is aangesloten bij ADI, wat ons in staat stelt gespecialiseerde, één-op-één rijlessen te geven. Of je vrienden je nu hebben verteld over instructeurs of vrienden met een rijbewijs, aarzel niet om naar hun diensten te vragen. Al onze instructeurs zijn zorgvuldig geselecteerd door ADI en zijn meestal personen met veel kennis en ervaring in het vak.

Wij begrijpen dat privacy erg belangrijk voor u is.achev Wij kunnen u verzekeren dat privacy zal worden gerespecteerd. Alle lessen zullen worden gehouden in het klaslokaal en zullen worden gescheiden door een tegen teken. Studenten zullen worden verplicht om uit de klaslokaal onmiddellijk na de lessen te verlaten. Er is een fitnessruimte aanwezig voor uw gebruik. Er zal een grote koelkast voor uw gebruik zijn.

U mag uw eigen boeken meenemen als u dat wilt. Wij verplichten u niet dit te doen, maar als u dit liever doet, is dat prima. Je mag ook een gast meebrengen en om de beurt piano of andere toetsinstrumenten bespelen.

Deze school beschikt niet over een laboratorium, maar we hebben wel veel middelen die je kunt gebruiken. Eigenlijk bestaat de school uit twee secties. Sectie één is voor rijlessen. Dit is de basissectie voor nieuwe bestuurders, waar de basisregels en de grondbeginselen van het autorijden worden onderwezen. Nieuwe bestuurders moeten een voorlopig rijbewijs hebben. Zij moeten ook een gevaarwaarnemingstest afleggen. Als zij voor deze test slagen, worden zij op een wachtlijst geplaatst voor hun eerste praktijkles. Dit neemt gewoonlijk één tot twee maanden in beslag.

Deel twee van onze school heeft cursussen die met verkeersveiligheid te maken hebben. Een deel van de cursussen bestaat uit klassikale lessen en er worden ook diverse praktijksessies aangeboden. Krijgsgevangenen, sporters en wandelaars, eerste hulp en reanimatie zijn slechts enkele van de aangeboden cursussen.

Een ander specialisme is de kunst van rijinstructeur. Sinds 2007 moeten gediplomeerde rijinstructeurs een opleiding volgen in het gevangenisonderwijs. De reden hierachter is het stijgende aantal verkeersongevallen en de toename van het aantal beginnende bestuurders.

Via dit programma verwerft een rijinstructeur basisbevoegdheid, een rijinstructeursopleiding en een rijinstructeursexamen. Bij het voltooien van de rij-instructeur test, de kandidaat is nu in aanmerking komt voor een aanvraag voor een proef rijbewijs en moet slagen voor een verplichte rijexamen, om zijn of haar rijbewijs te krijgen. proef bestuurders zijn degenen die jonger zijn dan 18 jaar oud.antwoorden op de volgende vragen:

Ik heb tijdenlang op internet gezocht, maar ik vond maar één website met een link naar de wetten en de regels van de weg. Ik vond het verwarrend omdat het zo…de site was verwarrend. Uiteindelijk besloot ik het op te pakken en ermee verder te gaan. Dit is de reden waarom ik besloot om het er alleen op te wagen. Ik ben geen jurist, maar ik ben hier terechtgekomen, omdat ik het moeilijk vond alles te begrijpen toen ik het voor het eerst op papier kwam zetten.

Hoe dan ook, de site gaf me een goede basis om de test te schrijven, omdat hij zo gemakkelijk te volgen was. Ik kon de groep vragen en de hoofdpunten volgen en het was gemakkelijk te begrijpen. Ik was zelfs in staat om sommige vragen te beantwoorden en verder te gaan met mijn test. A+

Het grootste pluspunt van de test was echter de consistentie. Gedurende de test bleef ik delen van het examen herlezen. Ik zong zelfs dezelfde liedjes terwijl ik aan het lezen was. Het werd als een tweede natuur. Ik was zelfs in staat om enkele liedjes te schrijven, iets wat ik voorheen niet kon. Ik was zelfs in staat om te denken aan het schrijven van een scriptie. Ik was zelfs in staat om mijn scriptie te visualiseren en erover te schrijven in het examen. A+

Met deze test was ik eindelijk in staat om mijn licentie te behalen. Ik was zelfs verrast omdat het van een heel ander beoordelingssysteem kwam. Hoewel ik maar een beetje paniek voelde toen ik aan het testen was, was het eigenlijk een heel sterk gevoel.

Hoewel ik maar een paar uur heb om deze test te schrijven, heb ik er veel plezier aan beleefd. En nu ben ik eindelijk in staat om mijn rijexamen af te ronden.

Navigation